Roland elsősorban apa és férj,és csak másodsorban egy rendkívül ritka ,valódi szaktudással rendelkező szakember aki a gyakorlati  tudását az Egyesült Kiralyságban szerezte ami nagy múltra tekint vissza a kézműves bútorkészítést illetően .

Roland 2010- ben érkezett az egyesült királyságba majd néhány viszonttagságos év elteltével megalapította vállalkozását Macclesfieldibe, East Cheshire megyében amit az Akiki-interiors névre keresztelt el.

A név kiválasztásának szentimentális és megható szerepe volt, ugyanis akkor tájt Roland 2 éves kisfia tanult beszélni es amiképpen milliószor hallotta a gyermek hogy szeretlek igy hamarossan a gyermek is viszonozni szerette volna ezt a gesztus. Így hát a bonyolult szó a “szeretlek” a pici szájából eképpen hangzott : Akiki Apa …. Ekkor fogalmazódott meg Rolandba hogy a vállalkozását az Akiki-interiors névre kereszteli hogy minden egyes munkával töltött nap és éj emlékeztessé hogy egy sokkal hatalmassabb célért teszi a dolgát mint csak a profit szerzés .

Ennek az erős érzelmi töltetű névválasztásnak a következménye meg is mutatkozott Roland minden egyes kézzel készített bútoraibam is. Erre a lelkiismeretes hozzáállásra és a magas minőségre való elköteleződésre sokan fel is figyeltek amiképp kicsi műhelye hamar megtelt külömböző nagyságú projektekkel.

Majd a környékbeli belsőépítészek megrendeléseivel ami nem kissebb elismerést jelent számára, hogy a közvetve ugyan de néhány premier leuge játékos és más  híresség otthonait  Roland keze munkája díszíti .

Ezekkel az interior design studiókkal a mai napig szoros kapcsolatot ápol .

2019-ben Rolandnak az ambíciója, kézügyessége, és a magas szakmai tudásának a híre nem kissebb helyre is eljutott mint a BBC 1 akkor futó “money for nothing “ című műsor egyik szereplőjéhez Antony Devin-hoz, aki felkérte hogy oktassa a felnőtt diákjait a szakma csinnyára-bínnyára.

Ebből a szakmai kapcsolatból is számos diák a mai napig tartja a jó kapcsolatot Rolanddal aki kézséggel ad tanácsot akar egy-egy nehezen megvalósitható project kapcsán .

Roland megannyi csodalátos es felejthetetlen év után 2021 Júlusában családjával  úgy döntött hogy haza költözik Magyarországra a festői környezetben lévő Zalacsányba ami nem mellesleg helyet ad közép Európa legnagyobb golf palyájának .

Itt a Zalacsányi dombok ölelésében közép Európa legnagyobb tavától a Balatontol karnyújtásnyira hozta létre a My Lux Home Kft. új luxus műhelyét. Roland és az új műhelye méginkább elkötelezett a valódi szó értelmében vett luxus bútorok gyártásában. Itt a kedves vásárló nem találja meg az Ázsiából importált bútort amit a luxury szóval próbálnak eladni .

Itt a kedves érdeklődő az eltűnőben lévő kedves hozzállással, udvariassággal, ambícióval, az inspirációval, a minőség elkötelezett képviselőjével fog találkozni, Rolanddal.

Roland es a My Lux Home nem csak egy átlagos kárpitos műhely. Roland személyében egy designert, egy újítót, egy a praktimumot is figyelembe vevő tervezőt és kézművest ismerhet meg .

Itt az ügyfel valódi igényeit figyelembe véve az ügyfelet előtérbe helyezve tervezzük meg a bútorát, rajzoljuk, modellezzük, alakítjuk és miután a forma megszületett  felöltöztetjuk, ami az ügyfél 100%- os igényet tükrözi. A My Lux Home egy egyedi luxus bútorokat gyártó kis-vállalkozás ahol mi azt csinaljuk amit szeretünk.

Ha Ön úgy gondolja hogy pénzéért valódi minőséget szeretne az otthonába nap mint nap látni akkor bizalommal keresse fel Rolandot a www.myluxhome.eu oldalon  szereplő elérhetősegek egyiken.

Vagy előre egyeztetett időpontba tekintse meg műhelyet ahol a LUXUS készül.

Jelmondatuk mi mas is lehetne mint : BESPOKE MADE LUXURY